visuals services_renting1

The good Guys, verhuurmakelaar in amsterdam

Als verhuurmakelaar in omgeving Amsterdam hebben we ons gespecialiseerd in de verhuur van luxe appartementen en huizen in de hoofdstad. Wil je jouw woning verhuren? The Good Guys brengen je graag op de hoogte van alle zaken die belangrijk zijn voor het succesvol verhuren van jouw woning en het vinden van een betrouwbare huurder.

We beschikken over het juiste netwerk om jouw woning bij potentiële huurders onder de aandacht te brengen. Het juist gebruiken van (social media) marketing is tegenwoordig heel belangrijk om woningen te verhuren aan expats. Deze alsmaar groter wordende groep zoekt vaak een huurwoning in Amsterdam. Via social media komen expats in aanmerking met makelaars in Amsterdam. 

The Good Guys zijn actief in de richtingen Amsterdam Centrum, Oost, ZuidWest, Noord en Amstelveen. Zo beschikken we over uitgebreide informatie over woningen in elke buurt.

Neem contact op

1

Verhuren zonder zorgen

De wetgeving rond de verhuur van huizen is ingewikkeld en verandert vaak. Wil je verhuren, maar de risico’s beperken, schakel dan The Good Guys in. Wij zijn MVA Certified Expat Broker en hebben jarenlange ervaring met gestoffeerde en gemeubileerde verhuur aan zowel Nederlanders en aan expats die een huurhuis in Amsterdam zoeken.

2

Kennismaken

Als we de eerste keer je huis bezoeken, komen we met twee Good Guys. Twee zien meer dan één en op die manier profiteer je maximaal van de kennis en ervaring van ons kantoor. We maken kennis, bekijken het huis goed en delen alvast tips voor een zo goed mogelijke presentatie. We geven advies en uitleg over de huurwetgeving en verschillende soorten huurcontracten en stemmen af of je het huis met of zonder meubels wilt verhuren en voor welke periode. Ook bespreken we of je nog iets aan je huis moet laten doen om het verhuur klaar te maken.

3

De verhuurprijs

Nadat wij het huis gezien hebben, kunnen wij gaan nadenken over de verhuurprijs. Daarbij doen wij marktonderzoek en kijken wij naar recent verhuurde vergelijkbare huizen. Vervolgens koppelen wij ons advies terug met daarbij overzicht van onze courtage, eventuele aanvullende kosten voor fotografie, screening van de huurders en het maken van plattegronden. Tijdelijke verhuur is in de toekomst naar verwachting niet meer mogelijk. Bovendien moeten we zeker stellen dat het huis in de vrije sector valt. Daarvoor moet de woning voldoende punten krijgen in het woningwaarderingsstelsel. Bij twijfel adviseren wij om een officiële huurpuntentelling te laten maken.

4

Aan de slag

Samen verzamelen we alle belangrijke informatie over je huis. Om te kunnen verhuren, is het verplicht dat de huurder inzicht geeft in het energielabel van het huis en informatie deelt over de regels binnen de VvE. Indien nodig laat je nog enkele dingen aan je huis verbeteren. Als er geen energielabel is, of plattegronden ontbreken, kunnen wij helpen die te laten maken.

5

Huis op de foto & Online

Wij plannen een afspraak voor professionele fotografie. Hoe beter je huis eruitziet op de foto, hoe makkelijker het is om een goede huurder te vinden. We schrijven een pakkende verhuurtekst, die we uiteraard in concept voorleggen. Als de tekst vaststaat, wordt hij in het Engels vertaald. Als alles rond is, melden wij de woning aan op Funda, Pararius, mvahousing.nl, bekende verhuurkantoren en goodguys.nl. Ook via onze socials brengen we je huis onder de aandacht.

6

Potentiële huurders komen kijken

The Good Guys geloven in een actief verhuurtraject. In overleg plannen we de bezichtigingen, waarbij ons uitgangspunt is het huis aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Onze ervaring leert dat geïnteresseerden vaak op korte termijn willen kijken en snel beslissen. Na elke bezichtiging doen wij verslag.

7

Een getekend huurcontract

Als de huurder gekozen is, wordt de overeenstemming per mail bevestigd en vindt er normaal gesproken een uitgebreide huurders-screening plaats via een gespecialiseerd bureau, dat financiële gegevens natrekt. Na een positieve rapportage kan de huurovereenkomst getekend worden.

8

Sleuteloverdracht

Voor of uiterlijk op de ingangsdatum van de overeenkomst maakt de huurder de eerste huurtermijn en waarborgsom rechtstreeks naar de eigenaar over. Op de ingangsdatum van de overeenkomst vindt de inspectie van het huis plaats en wordt de sleutel overgedragen. Waarbij we in de woning een inspectierapport opstellen met een uitgebreide fotoreportage om vast te leggen hoe jouw huis er op dat moment, en bij start verhuur uitziet. Ook wordt, indien van toepassing, een inventarislijst getekend

9

De huurder vertrekt weer

Voor het einde van de huurperiode, inspecteren wij je huis. Mochten we bij de eindinspectie ontdekken dat iets beschadigd is, krijgt de huurder de gelegenheid dit te repareren. Op zulke momenten is het handig dat we een uitgebreide beschrijving en fotoreportage hebben gemaakt om op terug te vallen. Indien gewenst kunnen we een nieuwe verhuur regelen of een verkoopadvies geven.

Anderen over the good guys


Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen bij de verkoop van de woning.
Verkoop
Anoniem

Zeer deskundig en uitstekende advisering. Een duidelijk verkoopplan en een prachtige presentatie. Goede begeleiding van Geïnteresseerder en verkoopproces
Verkoop
Anoniem

Prima werk van Kay, Do en Cindy. Erg blij mee! Goede prijs voor het huis gekregen en geen verrassingen tijdens en na de verkoop, precies zoals je het wil.
Verkoop
Dhr. Jacob Hulder
Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle...

Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle opvolging. Potentiele kopers goed en actief benaderd. Goede prijsonderhandelingen.
Verkoop
Dhr. Peters

Neem contact op.

Meer weten wat een verhuurmakelaar of taxateur in de omgeving van Amsterdam voor jou kan betekenen? Neem contact op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?