visuals werkgebied_overig1

NVM EN MVA MAKELAAR, OOK BUITEN AMSTERDAM

Een makelaar in, bijvoorbeeld Het Gooi nodig, omdat je wilt verhuizen uit Amsterdam? Of ben je daar nu woonachtig en zou je juist liever naar onze mooie hoofdstad komen? The Good Guys helpen je graag met de aankoop of verkoop van je woning. Onze ervaren makelaars kennen de woningmarkt op hun duimpje en staan je graag bij met het kopen, huren, verkopen of taxeren van een nieuwe woning. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan direct contact met ons op!

OPLETTENDHEID IS VAN GROOT BELANG

We zetten alles op alles om jou aan de woning van je dromen te helpen, of de verkoop van jouw woning zo vlekkeloos als mogelijk te laten verlopen. The Good Guys hebben samen meer dan 50 jaar ervaring, dus weten we precies hoe we dat moeten doen en waar we op moeten letten. Bij ons staat een duurzame relatie met persoonlijke aandacht voorop en we zetten ons altijd net dat beetje extra in om het beste resultaat te behalen. We zijn betrokken, nemen de tijd en gaan voor service.

“ Good things happen to those who do their research. “

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

ONZE DIENSTVERLENING ALS MAKELAAR

We leveren als makelaar in diverse diensten. Je kunt ons onder meer inschakelen voor aankoop- en verkoopopdrachten, maar ook voor verhuur van panden en taxaties. We hebben voor jou de voordelen van onze dienstverlening op een rijtje gezet:

  • De verkoop van je woning: Heb je meer ruimte nodig? Ben je uitgekeken op je woning? We zorgen voor het best mogelijke resultaat bij de verkoop van jouw woning.
  • De aankoop van een nieuwe woning: Wil je een huis kopen? Als aankoopmakelaar in Noord Holland helpen we je graag met het vinden van je droomhuis in de mooie steden in de randstad.
  • Verhuur van panden: Je woning verhuren in Het Gooi, Amstelveen of Haarlem? Aan de hand van een breed netwerk kan onze verhuurmakelaar in  jouw pand onder de aandacht bij potentiële huurders brengen.
  • Taxaties: Een onafhankelijk en deskundig taxatierapport is vereist voor het afsluiten van een hypotheek of het bepalen van de huurwaarde van een pand. Wij kunnen dit rapport voor jou opstellen.
  • Do It Yourself deelservice: Wil je pas een makelaar inschakelen op het moment dat je jouw droomhuis hebt gevonden en hulp nodig hebt bij het einde van het aankoopproces? Maak dan gebruik van onze deelservice, onze makelaars voorzien je van advies en staan je desgewenst bij.

Goed opgeleide makelaars

Als makelaardij zijn we aangesloten bij verenigingen als de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Dit betekent dat we een kwaliteitsmakelaar zijn en dat je er bij ons zeker van kunt zijn dat je een makelaar met een goede opleiding en veel ervaring krijgt.

WIE ZIJN WIJ

THE GOOD GUYS zegt eigenlijk al heel veel over wie en wat we zijn. “Good Guys” gaan niet voor een snelle deal maar voor een duurzame relatie, optimaal resultaat en uiteraard een tevreden klant. Daarom doen we graag alles goed en gedegen. Op hoog niveau. En met aandacht. En zetten daardoor net dat stapje extra met het hele team. Service, tijd en betrokkenheid staan bij ons voorop. 

Good Advice + Good Service + Good Effort = Great Results

Vanaf 2007 tot 2023 opereerden wij onder de naam Finsens Makelaardij. THE GOOD GUYS zegt beter wie wij zijn en hoe onze klanten ons al meer dan 15 jaar waarderen.

content werkgebied_overig content_verticaal

content werkgebied_overig content_verticaal

van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?