visuals werkgebied_amstelveen1

Op zoek naar een makelaar in Amstelveen?

Wil je de hulp inschakelen van een makelaar in Amstelveen? Maak dan kennis met The Good Guys. Met onze makelaardij zijn we gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, taxatie en aankoop van woningen in Amsterdam en omgeving. Amstelveen is een zeer aantrekkelijke omgeving met diverse internationale scholen, uitstekende verbinding met het OV en een rijkelijk aanbod voor sporters met bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos en vele sportlocaties in de buurt. Veel expats hebben zich al gevestigd in deze plaats onder de rook van Amsterdam. Ben je van plan een huis te kopen in Amstelveen? Neem dan contact op!

Bekijk ook hoe The Good Guys je kunnen helpen in het vervullen van jouw woonwensen in Amsterdam. Doordat The Good Guys actief zijn in de wijken Amsterdam CentrumNoord, Oost, Zuid en West, weten ze goed wat de mogelijkheden voor jou zijn in de hoofdstad van ons land!

Waarom The Good Guys als makelaar in Amstelveen?

We zijn aangesloten bij zowel de NVM als de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en hebben meer dan 50 jaar ervaring als makelaar. Onze kennis van de huidige woningmarkt delen we graag als je een huis in Amstelveen wilt kopen. Bij ons kun je rekenen op oprechte betrokkenheid en een duurzame relatie. We doen net dat extra stapje om tot een optimaal resultaat te komen. The Good Guys leggen de focus op service, tijd en betrokkenheid.

Begeleiding bij het verkoopproces

Voordat je een nieuw huis kunt kopen, moet je vaak eerst je huidige woning verkopen. Tijdens het verkoopproces begeleiden we je stap voor stap. Zo nemen we de tijd voor een betrouwbaar en eerlijk advies om de vraagprijs te bepalen. Je krijgt een verkoopmakelaar toegewezen die verantwoordelijk is voor alle facetten. Van de presentatie en de bezichtigingen, tot de onderhandelingen en de sleuteloverdracht. Samen komen we tot het allerbeste resultaat.

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

Verhuurmakelaar in Amstelveen

Je kunt er ook voor kiezen om eigenaar van je oude woning te blijven en deze te verhuren. Wie je dan kan bijstaan, is een verhuurmakelaar in Amstelveen. We vertellen waar je op moet letten bij de verhuur van jouw woning en hoe je een betrouwbare huurder vindt. Als makelaar in Amstelveen gespecialiseerd in de huursector weten we precies wat nodig is. We doen een beroep op ons uitgebreide netwerk en vinden een geschikte huurder voor jouw huis. Neem contact op met ons kantoor, dan informeren we je graag over het gehele traject.

Aankoopmakelaar in Amstelveen

In deze uitdagende markt is een makelaar in Amstelveen met lokale kennis van groot belang. De plaats kenmerkt zich door verschillende wijken (waaronder Randwijck, Elsrijk, Keizer Karelpark, Patrimonium, Kostverloren en Westwijk) en bijbehorende diverse bouwstijlen. Daar is het team van The Good Guys natuurlijk bekend mee. We weten waar een prettig huis aan moet voldoen en daarom zoekt onze aankoopmakelaar in Amstelveen graag met je mee.

Hoe gaan we te werk? De eerste en belangrijkste stap is het in kaart brengen van je woonwensen en financiële mogelijkheden. Vervolgens adviseren we wat binnen de huidige markt de mogelijkheden zijn en struinen we het aanbod af. We gaan mee naar bezichtigingen om de woning te controleren op mankementen. Wij kunnen klanten een full service zoekopdracht aanbieden en werken tegenwoordig met maatwerk advies voor een deelservice. Kijk op onze website voor een actueel woningaanbod, of schakel ons direct in als aankoopmakelaar in Amstelveen!

Onafhankelijk taxatierapport

Als je reeds een woning hebt aangekocht, een woning gaat verbouwen of een nieuwe hypotheek moet afsluiten, heb je een taxatierapport nodig. Op dit gebied kunnen we jou uiteraard ook van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat je tijdig een onafhankelijk en deskundig NWWI-taxatierapport binnen hebt, zodat je snel en zonder problemen een hypotheek kan afsluiten. Bij een aankoopopdracht via ons kantoor kunnen we andere erkende taxateurs adviseren die een taxatierapport kunnen opstellen voor de financiering.

content werkgebied_amstelveen content_verticaal

content werkgebied_amstelveen content_verticaal

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?