visuals services_selling1

Hoe ziet het verkooptraject eruit

Huis verkopen in Amsterdam

Het lijkt zo makkelijk om een huis te verkopen in Amsterdam. Om het optimale resultaat te behalen, is het toch een pittige klus waarvoor veel werk verzet moet worden. The Good Guys begeleiden je bij elke stap en nemen je verrassend veel werk uit handen. Wij nemen de tijd voor betrouwbaar en eerlijk advies. Jij krijgt één makelaar die verantwoordelijk is voor alle bezichtigingen en gesprekken met potentiële kopers. De backoffice regelt en ontzorgt. Wij zijn er voor jou, van het advies voor de vraagprijs tot de sleuteloverdracht. Samen komen wij tot het allerbeste resultaat.

Doordat The Good Guys gericht zijn op Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West en Amstelveen weten we goed wat er speelt in iedere wijk en wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Neem contact op

1

Kennismaken

Als we de eerste keer je huis bezoeken, komen we doorgaans met twee Good Guys. Twee zien meer dan één en op die manier profiteer je maximaal van de kennis en ervaring van ons kantoor. We maken kennis, bekijken iedere hoek en gaatje van je huis, geven alvast tips voor een zo goed mogelijke presentatie voor de bezichtigingen en geven soms al een globale indicatie van een reële vraagprijs. Een exact advies over de vraagprijs volgt later, nadat wij verder onderzoek hebben gedaan.

2

De beste vraagprijs is...?

Een reële vraagprijs is niet de prijs waarvoor je je huis hoopt te verkopen, maar de prijs die de meeste serieus geïnteresseerde kopers verleidt om naar je huis te komen kijken. Daarom kijken wij nauwkeurig naar recent verkochte en vergelijkbare huizen in je buurt. Een goede vraagprijs is een startpunt voor onderhandelingen. Na ons bezoek bellen wij je met onze bevindingen, de beste manier om je huis te presenteren, een advies over de vraagprijs en alle andere relevante zaken die belangrijk zijn voor de verkoop van jouw huis in Amsterdam.

3

Relevante informatie verzamelen

Samen met jou verzamelen we alle belangrijke informatie over je huis, zoals je vaste lasten voor gas en water, eventuele kosten voor erfpacht, de stand van zaken van de VvE en andere zaken die belangrijk zijn voor toekomstige kopers. Het invullen van alle formulieren is een hele klus, maar er bestaat nu eenmaal een wettelijke plicht om informatie te delen en bovendien voorkomt een compleet dossier mogelijk gedoe in de toekomst. Als verkoopmakelaar in Amsterdam slaan The Good Guys alle informatie op in een digitaal dossier bij Move.nl. Dat is zowel voor de client als toekomstige kopers de belangrijkste informatiebron van jouw huis.

4

Je huis door de wasstraat

Potentiële kopers bepalen op basis van de foto’s op Funda of ze een huis willen zien. Hoe beter de presentatie van je huis, hoe meer mensen komen kijken en hoe groter de kans op een goed bod. Huizen met de uitstraling van een luxe hotel, zijn het meest geliefd. Wij geven nuttige tips & tricks. Voor wie wil, werken wij samen met een geweldige stylist. Wij regelen de fotografie, het maken van plattegronden, oppervlakteberekeningen en – als dat nodig is - het opmaken van het verplichte energielabel.

5

Bijna op Funda

De foto’s van je huis zijn gemaakt, wij selecteren zorgvuldig de beste fotoselectie en -volgorde voor Funda en voor de brochure die wij alle kijkers meegeven. We sturen voorstellen voor de verkooptekst en maken een sneak peek voor onze socials om onze volgers warm te maken voor je huis. Als alle teksten vaststaan, volgt de Engelse vertaling.
Wij bereiden ons voor op alle vragen die potentiële kopers kunnen stellen en zorgen dat het dossier op Move.nl compleet is. Hierna melden we het huis aan op Funda en MVA.nl.

6

De verkoopbezichtigingen

The Good Guys geloven in een actief verkooptraject. Dat is intensief, maar biedt het beste resultaat. Samen met jou plannen we een aantal blokken waarop jouw vaste makelaar het huis aan potentiële kopers laat zien. Na iedere bezichtiging doen we telefonisch verslag. Bovendien kun jij alles wat er gebeurt, volgen via Move.nl. Kom maar op met die kijkers, en biedingen. Samen met jou bepalen wij bij elk bod wat de beste reactie is.

7

Er is een goed bod

In dit spannende stadium is onze begeleiding intensief. Als het beste bod is geaccepteerd, zorgen wij voor de schriftelijke bevestiging waarin alle afspraken zijn opgenomen. Deze bevestiging vormt samen met het digitale verkoopdossier de basis van de schriftelijke koopovereenkomst bij de notaris met daarna de wettelijke bedenktijd. De koop is normaal gesproken pas bindend zodra de koopakte is getekend. Hierdoor doen wij er alles aan om na het schriftelijke akkoord de koopakte en eventuele keuring zo snel mogelijk te plannen. Hierin voorziet onze vlijtige backoffice; onze dames zijn vaardig in het zo snel mogelijk inplannen van deze afspraken. Als de koper vraagt om een bouwkundige keuring, zijn wij daar altijd bij aanwezig. Wij adviseren over de inhoud van de koopakte en gaan mee naar de notaris.

8

De sleuteloverdracht

Tussen de koopakte en levering van het huis bewaken wij het proces. Wij controleren of de kopers hun verplichtingen nakomen. Wij bereiden een vlotte sleuteloverdracht voor en checken alle stukken van de notaris. Wij zijn zowel aanwezig bij de inspectie van de woning als bij de notariële overdracht daarna. Als er nog iets is na de verkoop in Amsterdam, staan wij je graag bij. Laagdrempelig en kosteloos uiteraard, want zo zijn The Good Guys.

The Good Guys, Verkoopmakelaar in Amsterdam

The Good Guys kunnen ook jouw verkoopmakelaar worden in Amsterdam en omgeving. Zoek je een makelaar of taxateur die weet hoe de Amsterdamse huizenmarkt in elkaar steekt, die je goed adviseert, je woning mooi kan presenteren en die namens jou de onderhandelingen voert?  Bel ons voor een vrijblijvend, en dus gratis, advies waarin we de verkoop bespreken van jouw huis.

content services_selling content_verticaal

content services_selling content_verticaal

Anderen over The Good guys


Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen bij de verkoop van de woning.
Verkoop
Anoniem

Zeer deskundig en uitstekende advisering. Een duidelijk verkoopplan en een prachtige presentatie. Goede begeleiding van Geïnteresseerder en verkoopproces
Verkoop
Anoniem

Prima werk van Kay, Do en Cindy. Erg blij mee! Goede prijs voor het huis gekregen en geen verrassingen tijdens en na de verkoop, precies zoals je het wil.
Verkoop
Dhr. Jacob Hulder
Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle...

Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle opvolging. Potentiele kopers goed en actief benaderd. Goede prijsonderhandelingen.
Verkoop
Dhr. Peters

Neem contact op.

Maak kennis met onze verkoopmakelaar in Amsterdam of onze deeldiensten en plan een gratis verkoopgesprek. Je mag altijd contact met ons opnemen als je meer informatie wenst te ontvangen.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?