visuals services_sharing1

Do it yourself

Wil je zelf de markt verkennen en pas een makelaar in Amsterdam inschakelen nadat je het huis gevonden hebt, dan is onze Do It Yourself echt iets voor jou!  The Good Guys sturen je huizenaanbod, staan standby tot jij belt en kunnen op ieder moment voor je aan het werk gaan, door bijvoorbeeld mee te gaan naar een (tweede) bezichtiging. 

Doordat je een deel van het werk zelf doet, kunnen wij scherp offreren.

The Good Guys zijn actief in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West en Amstelveen en kunnen door deze brede oriëntatie zeker helpen in de zoektocht naar jouw ideale huis.

 

Neem contact op

1

Wat kunnen wij voor je doen?

Bel of mail ons zodat we je eisenpakket kunnen bespreken. Wij informeren vervolgens wat voor wij voor jou kunnen betekenen in de zoektocht en aankoop van een nieuw huis. Wij delen het relevante huizenaanbod, maar sturen je op voorhand wel alvast een opdrachtbevestiging voor het geval je later besluit ons inderdaad in te schakelen om mee te gaan kijken of te bieden. Let op, dit ben je niet verplicht.

2

Zoek sneller & beter

De meeste huizen komen op de makelaarsite Funda, maar wij hebben ze net iets eerder. Als je wilt, kunnen wij je elke dag het realtime aanbod sturen. Dat kost je niets. Ga eerst op zoek naar je ideale huis. Hoe meer je ziet, hoe beter je weet wat je wel en niet zoekt in een huis

3

Wij zijn standby

We kunnen meegaan als je een huis voor de tweede keer bezichtigt. Of meteen, als je zeker weet dat het iets voor je is en je geen tijd wilt verliezen. Daarna zijn er een paar opties. Wij geven na afloop een advies, dan bereken we alleen de duur van deze bezichtiging. We kunnen ook het traject vanaf dit punt overnemen en de biedingen en eventuele koop voor je begeleiden.

4

Wij gaan bieden

Besluit je naar aanleiding van die tweede bezichtiging om het huis aan te kopen, dan kun je ons inschakelen om alle relevante informatie te beoordelen, een aankoopstrategie te ontwikkelen en de onderhandelingen te voeren. We hebben dan al een afspraak gemaakt over de kosten. Als het niet tot een succesvolle koop leidt, betaal je een relatief klein bedrag voor onze inspanningen.

5

Een huis gekocht

Als het bod geaccepteerd is en voorwaarden voor de koop bevestigd zijn, moeten we naar de notaris om een formele overeenkomst op te laten stellen. Wij zorgen ervoor dat de risico’s afgedekt zijn door noodzakelijk bepalingen op te laten nemen in de koopakte. In de tussentijd zal eventueel een bouwkundige keuring plaatsvinden. Daar zijn wij altijd bij. Als we alle relevante informatie hebben, alles uitgeplozen hebben en jou volledig hebben geïnformeerd, kan er definitief getekend worden.

6

Tussen koopakte en leveringsakte

Wij bewaken het proces, herinneren je aan de verplichtingen uit de koopakte en ondersteunen je waar nodig. Wij vinden het ook leuk om mee te denken over een eventuele verbouwing en kunnen je wellicht in contact brengen met architecten of aannemer.

7

Sleuteloverdracht

Meestal zit er een aantal maanden tussen het tekenen van het voorlopig koopcontract en de definitieve overdracht. De verkoper moet verhuizen, jij hebt tijd nodig om je financiering rond te krijgen. Maar uiteindelijk wordt het wachten beloond: je krijgt de sleutels. Wij zijn zowel bij de inspectie van de woning aanwezig als bij de notariële overdracht. Mocht er nog iets zijn waarbij je later onze hulp nodig hebt, aarzel niet die te vragen. Wij staan je graag bij. Laagdrempelig en kosteloos uiteraard, want zo zijn The Good Guys.

Anderen over the good guys


Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen bij de verkoop van de woning.
Verkoop
Anoniem

Zeer deskundig en uitstekende advisering. Een duidelijk verkoopplan en een prachtige presentatie. Goede begeleiding van Geïnteresseerder en verkoopproces
Verkoop
Anoniem

Prima werk van Kay, Do en Cindy. Erg blij mee! Goede prijs voor het huis gekregen en geen verrassingen tijdens en na de verkoop, precies zoals je het wil.
Verkoop
Dhr. Jacob Hulder
Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle...

Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle opvolging. Potentiele kopers goed en actief benaderd. Goede prijsonderhandelingen.
Verkoop
Dhr. Peters

Neem contact op.

Wil je zelf een huis kopen in Amsterdam, maar heb je alleen bij bepaalde onderdelen hulp nodig van aankoopmakelaars in Amsterdam?
Stuur dan je vraag aan ons door, dan helpen we je graag verder.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?