visuals werkgebied_oost1

De gespecialiseerde makelaar in Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar een makelaar in Amsterdam Oost voor het verkopen of verhuren van jouw huis? Of wil je misschien een nieuw huis kopen in het oostelijk deel van Amsterdam? The Good Guys staan je graag bij in het gehele proces. We zijn een makelaarskantoor in Amsterdam en hebben veel expertise over de Amsterdamse woningmarkt. De huizenmarkt in Amsterdam is niet de makkelijkste, vandaar dat we je graag helpen met het verkopen of verhuren van jouw huis of het aankopen van een koopwoning in Amsterdam Oost.

Bekijk ook de wijken Amsterdam Centrum, Zuid, WestNoord & Amstelveen en kom er achter wat The Good Guys voor jou kunnen betekenen in andere wijken!

Ervaren makelaar in Amsterdam Oost

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij zowel de NVM als de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Dankzij onze jarenlange ervaring als makelaar in Amsterdam zijn we goed op de hoogte van de woningmarkt in onze hoofdstad. Graag delen we deze kennis met jou wanneer je op zoek bent naar een koopwoning in Amsterdam Oost. Bij ons staat een duurzame relatie met oprechte aandacht centraal en we zetten graag dat extra stapje om het beste resultaat te behalen. Bij The Good Guys staan service, tijd en betrokkenheid voorop.

Jouw huis goed verkopen

Als je wilt verhuizen is het verkopen van je huis de meest logische stap. Wat je wilt, is natuurlijk een goede prijs voor je woning ontvangen en daarvoor heb je een Good Guy nodig. We weten alles van de huizenmarkt in Amsterdam Oost. Daarnaast weten we hoe je een goede prijs kunt krijgen voor je huidige woning. Wij presenteren je woning op een mooie manier en voeren namens jou de onderhandelingen bij de verkoop. We zijn een makelaar in Amsterdam Oost die net die stap meer zet, zodat we in de huidige markt kansen zien en creëren om jouw huis goed te verkopen.

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

Succesvol je woning verhuren

Het is uiteraard ook mogelijk om jouw huis te verhuren. Je huis blijft dan jouw eigendom, maar wij zoeken voor jou een goede en betrouwbare huurder. We beschikken over het juiste netwerk om jouw woning bij potentiële huurders onder de aandacht te brengen, zodat je woning snel verhuurd wordt. Als makelaar in Amsterdam Oost gespecialiseerd in de huursector brengen we je op de hoogte van alle zaken die noodzakelijk zijn voor het succesvol verhuren van jouw huis.

Aankoopmakelaar in Amsterdam Oost

Het is niet eenvoudig om in Amsterdam Oost een huis te kopen, want het aanbod van goede huizen is schaars. Daarnaast zijn er een tal van waarde-drukkende bouwkundige en juridische aspecten. Dit zorgt ervoor dat ogenschijnlijk vergelijkbare huizen in uiteenlopende prijsklassen zitten. Als aankoopmakelaar in Amsterdam Oost hebben we veel expertise over de huizenmarkt van dit deel van Amsterdam en kunnen je zo het beste van dienst zijn. Daarnaast kunnen we een taxatierapport opstellen voor de aankoop van een huis. Deze heb je nodig bij het afsluiten van een hypotheek.

Hulp nodig? Onze makelaars staan stand-by

Als je alleen bij bepaalde aspecten van het koopproces een makelaar nodig hebt, dan is onze deeldienst wellicht iets voor jou. Onze makelaars zijn beschikbaar om je bij te staan en van advies te voorzien. Zo kunnen we je bijvoorbeeld begeleiden tijdens een tweede bezichtiging en als je dat wenst het aankoopproces vanaf dat moment overnemen. Wij regelen dan de aankoop van jouw nieuwe woning. Mocht je alleen behoefte hebben aan een taxateur, dan is dat ook mogelijk.

content werkgebied_oost content_verticaal

content werkgebied_oost content_verticaal

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?