visuals werkgebied_noord1

Professionele Verkoop- en Aankoopmakelaar in Amsterdam Noord

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Amsterdam Noord, dan ben je bij The Good Guys aan het juiste adres. Of het nu gaat om het verkopen of verhuren van je woning, het taxeren ervan, of het aankopen van een nieuw huis: wij staan voor je klaar als jouw makelaar.

Naast Amsterdam Noord zijn The Good Guys ook actief in Amsterdam CentrumOost, Zuid, West en Amstelveen!

Verhuurmakelaar in Amsterdam Noord

The Good Guys bieden diverse diensten om aan jouw vastgoedbehoeften te voldoen. Wij zijn er ook voor jou als verhuurmakelaar in Amsterdam Noord. Het is begrijpelijk dat je misschien wilt verhuizen, maar nog geen afscheid wilt nemen van je huidige woning. Bij ons kun je terecht voor het verhuren van je huis. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je woning snel onder de aandacht brengen van potentiële huurders. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle aspecten die bij het verhuren van je woning en het vinden van een betrouwbare huurder komen kijken

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar

Wil je toch liever je huis in Amsterdam Noord verkopen? Wij bij The Good Guys weten hoe de Amsterdamse huizenmarkt in elkaar steekt en staan je graag bij in de verkoop van je huis. Wij weten je huis op de juiste manier te presenteren zodat het goed in de smaak zal vallen bij potentiële kopers. The Good Guys zijn jouw makelaar die net een stap meer zetten. We zien en creëren kansen in de huidige markt om op die manier het beoogde doel te behalen.

Kennis van de amsterdamse huizenmarkt

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Amsterdam? Ook dan staan wij voor je klaar. Het is niet makkelijk om een goed huis in Amsterdam te kopen aangezien het aanbod schaars is. De prijzen van huizen die ogenschijnlijk vergelijkbaar zijn lopen ver uiteen door tal van waarde-drukkende bouwkundige en juridische aspecten. Het is daarom verstandig om een makelaar in de arm te nemen die kennis heeft van de Amsterdamse huizenmarkt. The Good Guys weten precies waar een huis aan moet voldoen. Graag bespreken we eerst uw wensen en eisen zodat we op die manier het juiste huis voor u kunnen vinden binnen ons netwerk.

Over The Good Guys

The Good Guys zijn jouw makelaar in Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich aan de Lijnbaansgracht. Al onze makelaars in dienst zijn op de hoogte van de markt, de regelgeving en alle technische aspecten die komen kijken bij het aankopen of verkopen van een huis in Amsterdam. Uiteraard zijn The Good Guys een NVM makelaar, wat betekent dat wij altijd voor kwaliteit gaan. Alle bezichtigingen worden dan ook uitgevoerd door onze gecertificeerde makelaars.

content werkgebied_noord content_verticaal

content werkgebied_noord content_verticaal

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?