visuals over_ons1

wie zijn wij

THE GOOD GUYS zegt eigenlijk al heel veel over wie en wat we zijn. “Good Guys” gaan niet voor een snelle deal maar voor een duurzame relatie, optimaal resultaat en uiteraard een tevreden klant. Daarom doen we graag alles goed en gedegen. Op hoog niveau. En met aandacht. En zetten daardoor net dat stapje extra met het hele team. Service, tijd en betrokkenheid staan bij ons voorop. 

Good Advice + Good Service + Good Effort = Great Results

Vanaf 2007 tot 2023 opereerden wij onder de naam Finsens Makelaardij. THE GOOD GUYS zegt beter wie wij zijn en hoe onze klanten ons al meer dan 15 jaar waarderen. 

 

Neem contact op

Vincent van Weert

Register makelaar & Taxateur

Vincent van Weert


Ik werk vanaf 2001 als makelaar in Amsterdam. Samen met Kay Olsmeyer ben ik 15 jaar geleden de voorganger van The Good Guys gestart. Het geeft mij voldoening als ik de potentie van een huis zie, mijn client kan overtuigen van die mogelijkheden en dan jaren later hoor dat ze nooit meer uit hun huis weg willen. Zelf heb ik samen met enkele andere gezinnen een huis laten bouwen vlak bij de Amstel in Oost. Dat was een enerverend traject, maar we wonen er geweldig. Veel vrienden vertrokken uit de stad. Ik vind het een luxe dat mijn kinderen opgroeien in Amsterdam. En ik elke dag naar kantoor kan fietsen.
Kay Olsmeijer

Register makelaar

Kay Olsmeijer


Ik werk en woon vanaf 2002 als makelaar in Amsterdam. Ik heb bij verschillende grote kantoren gewerkt en ben 15 jaar geleden samen met Vincent The Good Guys begonnen. Ik houd van onderhandelen, zowel bij koop als verkoop vecht ik voor de beste prijs voor mijn client. Ik ben tevreden als cliënten anderen naar mij doorverwijzen, dat is voor mij het bewijs dat ik mijn werk goed doe. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen, maar woon al meer dan 20 jaar in Amsterdam, waarvan het grootste deel in Centrum, het meest bruisende stadsdeel.
Cindy Luijken

Kandidaat Makelaar i.o.

Cindy Luijken


Het inspireert mij om binnen en buiten te werken. Ik houd van organiseren, het plannen van afspraken en het vinden van een goed huis voor onze klanten. Ik heb een modeopleiding gevolgd en werkte jaren voor verschillende merken waaronder Tommy Hilfiger. In 2021 besloot ik de overstap naar de makelaardij te maken. Ik heb de afgelopen jaren zoveel geleerd. Mode en Makelaardij lijken op elkaar. Ik zie potentieel: ik weet wat je kan maken van een uitgewoond huis. Als de basis maar goed is. Ik woon in Amsterdam West, dè wijk voor levensgenieters.
Piroska Zondervan

Kandidaat makelaar & Verhuurspecialist

Piroska Zondervan


Als kleindochter van een Amsterdamse aannemer stroomt er wellicht eerder specie dan bloed door mijn aderen. Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door alles wat met huizen te maken heeft. Niets is zo leuk als een passend huis voor iemand vinden! Dat motiveert mij na 25 jaar nog iedere dag. Ik werk al 11 jaar bij The Good Guys als makelaar waar ik onder andere verantwoordelijk ben voor alle verhuur. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam, maar woon nu met mijn man en twee zoons met veel plezier in Amstelveen, vlak bij het Amsterdamse Bos. Mijn hond Biscott - een Fauve - is dol op het bos. Gelukkig houdt ze evenveel van ons kantoor op de Lijnbaansgracht waar ze regelmatig de wacht houdt.
Dominique van Ravensberg

Back Office & Relatie Manager

Dominique van Ravensberg


Geef mij een probleem en ik veer op. De diversiteit van mijn werk geeft mij energie, zoals het contact met klanten, fotografen, stylisten en notarissen. Ik houd van het opsporen van relevante documenten en het regelen van een verhuizing voor een klant in het buitenland. Niets is zo fijn als het lukt afspraken voor klanten zo efficiënt mogelijk achter elkaar in te plannen, zodat het in ieders agenda past. Van alle Good Guys ben ik altijd op kantoor en zo nu en dan duik ik de keuken in om lunch te bereiden. Ik was hiervoor een recruiter, ooit zocht ik de juiste mensen bij een baan. Nu verbind ik mensen en huizen, dat geeft meer voldoening. Ik heb vorig jaar een kluswoning aan de Sloterplas gekocht. Ondanks twee linkerhanden verbouw ik het huis grotendeels zelf met vrienden en familie.

Anderen over The Good Guys

we have been working for many years with Finsens; the team is really knowledgeable in both...

we have been working for many years with Finsens; the team is really knowledgeable in both finding properties to purchase and renting properties. I appreciate the fact that the team has remained unchanged for many years. I strongly recommend this agency.
Verhuur
Anoniem

Vanwege een verhuizing naar het buitenland zochten wij fijne, betrouwbare huurders voor ons appartement in Amsterdam. En een ervaren, betrouwbare partij om ons bij die zoektocht te helpen. Finsens Makelaardij is exact die partij gebleken. Fijne service. Goede communicatie. Transparante voorwaarden. Groot netwerk. En succes op korte termijn. Absolute aanrader. Dank aan Piroska, Vincent en collega's.
Verhuur
Dhr. Maxim van Damme
Finsens heeft ons perfect geholpen bij de aankoop van de ons appartement op de Lindengracht. Kay...

Finsens heeft ons perfect geholpen bij de aankoop van de ons appartement op de Lindengracht. Kay en zijn team zijn zeer professioneel en zijn tot in detail betrokken. Ook bij de recente verhuur opdracht zijn we zeer tevreden. Ik kan iedereen Finsens zeer aanbevelen.
Verhuur
Anoniem

Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen bij de verkoop van de woning.
Verkoop
Anoniem

Zeer deskundig en uitstekende advisering. Een duidelijk verkoopplan en een prachtige presentatie. Goede begeleiding van Geïnteresseerder en verkoopproces
Verkoop
Anoniem

Prima werk van Kay, Do en Cindy. Erg blij mee! Goede prijs voor het huis gekregen en geen verrassingen tijdens en na de verkoop, precies zoals je het wil.
Verkoop
Dhr. Jacob Hulder
Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle...

Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle opvolging. Potentiele kopers goed en actief benaderd. Goede prijsonderhandelingen.
Verkoop
Dhr. Peters

Uitstekende support bij vragen. Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen.
Aankoop
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Zowel bij aankoop en verkoop goede ondersteuning met een prima resultaat. Makelaar start met een goede analyse en een aanpak om de verkoopbaarheid te optimaliseren.
Aankoop
Dhr. Bert Beekhof (zoeken en aankoop)

As an experienced real estate buyer having no experience in the Netherlands, our broker was able to provide the expertise we needed.
Aankoop
Mevr. Serena L (gerichte aankoop)
Amstelveen Oost Zuid Centrum West Noord

Amsterdam

Ons werkgebied

Amstelveen

werkgebied werkgebied-Amstelveen werkgebied_thumb

Oost

werkgebied werkgebied-Oost werkgebied_thumb

Zuid

werkgebied werkgebied-Zuid werkgebied_thumb

Centrum

werkgebied werkgebied-Centrum werkgebied_thumb

West

werkgebied werkgebied-West werkgebied_thumb

Noord

werkgebied werkgebied-Noord werkgebied_thumb

Andere fijne plekken

werkgebied werkgebied-Overig werkgebied_thumb