WEST - Vondelpark

Jouw makelaar in Amsterdam West

Heb je een makelaar in Amsterdam West nodig, om je huis te verkopen of verhuren? Of wil je juist een nieuw huis in Amsterdam West kopen of laten taxeren? Je bent voor al deze diensten bij The Good Guys aan het juiste adres. We houden ons makelaarskantoor in hartje Amsterdam en kennen daardoor de Amsterdamse huizenmarkt door en door. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen we iedereen van dienst zijn. Heb jij interesse in onze makelaarsdiensten? Neem dan gelijk contact met ons op!

The Good Guys zijn actief in de richtingen Amsterdam CentrumOostZuidNoord en AmstelveenKom er achter hoe The Good Guys je kunnen helpen met je woonwensen in andere wijken!

Goede makelaar in Amsterdam West

We zijn een makelaarskantoor dat is aangesloten bij zowel de NVM als de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Met vele jaren ervaring als makelaar in Amsterdam West zijn we goed bekend met de woningmarkt in onze hoofdstad. Wij delen deze kennis graag met jou als je op zoek bent naar een woning in Amsterdam. Bij The Good Guys staan een duurzame relatie met oprechte aandacht voorop en we zetten net dat extra stapje om tot het beste resultaat te komen. Service, tijd en betrokkenheid zijn onze kernwaarden.

Aankoopmakelaar en taxateur

De huizenmarkt in Amsterdam is niet eenvoudig. Er zijn weinig goede huizen beschikbaar en huizen die beschikbaar zijn en ogenschijnlijk op elkaar lijken, vallen toch in andere prijsklassen. Dit komt door waarde-drukkende juridische en bouwkundige aspecten. Wil jij een huis kopen in Amsterdam West? Onze makelaars weten waar een goed huis aan moet voldoen. Voordat we voor jou op zoek gaan bespreken we eerst je wensen en eisen, zodat we gericht op zoek kunnen binnen ons netwerk. Ook staan we voor je klaar als taxateur in Amsterdam West. Onze gecertificeerde taxateurs weten waar ze naar moeten kijken en stellen een goedgekeurd NWWI-taxatierapport op.

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

Je huis verkopen in Amsterdam West

Als je wilt verhuizen moet jouw oude huis verkocht of verhuurd worden. We zijn gespecialiseerd op beide gebieden. Als je jouw huis wilt verkopen in Amsterdam West adviseren we je vooraf. Wij presenteren de woning op een mooie manier, zodat het snel kopers trekt en voeren voor jou de onderhandelingen. Wij zetten net die ene stap meer, waardoor we in de huidige markt kansen zien en creëren om jouw huis te verkopen. Op onze website hebben we een overzicht van de huizen die te koop staan in Amsterdam West en zie je het huidige woningaanbod in de verhuursector.

Verhuur succesvol je woning met een makelaar

Naast het verkopen van huizen zijn we dus ook gespecialiseerd in het verhuren van huizen. Als makelaar in Amsterdam West met een specialisatie in de huursector beschikken we over een vrij groot netwerk om jouw woning bij potentiële huurders onder de aandacht te brengen. Voorafgaand brengen we je op de hoogte van alle zaken die noodzakelijk zijn voor het succesvol verhuren van een woning. Wij zorgen er ook voor dat er een betrouwbare huurder gevonden wordt.

Deeldienst: Do It Yourself

Mocht je nou alleen bij specifieke zaken een makelaar willen inschakelen, dan is onze deeldienst iets voor jou. Bij de deeldienst staan onze makelaars stand-by om je van hulp en advies te voorzien. Zo kunnen we meegaan naar een tweede bezichtiging en indien gewenst kunnen we het aankooptraject vanaf dat moment van je overnemen. We regelen dan de koop van je nieuwe woning. Heb je alleen een taxateur nodig? Ook dat is mogelijk.

content werkgebied_west content_verticaal

content werkgebied_west content_verticaal

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?