visuals werkgebied_zuid1

De betrokken en eerlijke makelaar in Amsterdam Zuid

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Zuid, staan The Good Guys voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, taxatie en aankoop van huizen in Amsterdam Zuid. Ook geven we graag advies aan mensen die een deel van het makelaarswerk zelf willen doen. Als je jouw huis wilt verkopen of verhuren, of als je een huis wilt aankopen of laten taxeren, kun je een afspraak maken bij een van onze Good Guys.

Bekijk ook de wijken Amsterdam NoordOostWest en Amstelveen en kom er achter wat The Good Guys voor jou kunnen beteken in andere wijken!

 

NVM en MVA makelaar in Amsterdam Zuid

Onze makelaardij is aangesloten bij de NVM en MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). We hebben vele jaren ervaring als makelaar in Amsterdam Zuid en zijn goed bekend met de Amsterdamse woningmarkt. Deze kennis delen we graag met jou als je een huis wilt kopen in onze hoofdstad. We gaan voor een duurzame relatie met oprechte aandacht en zetten net dat extra stapje voor een optimaal resultaat. Bij The Good Guys staan service, tijd en betrokkenheid voorop.

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

Ontvang een goede prijs voor je woning

Een logische stap als je op zoek bent naar een nieuw woonhuis is het verkopen van je oude woning. Als ervaren verkoopmakelaar in Amsterdam-Zuid helpen we jou graag met de verkoop van je huis en weten waar op gelet moet worden bij de verkoop. Zo is het altijd fijn om een mooie prijs voor je oude woning te krijgen. Gezien onze expertise op het gebied van het behandelen van verschillende biedingen ontvang je het beste bod. Jouw huis verkopen in Amsterdam-Zuid gaat beter met een verkoopmakelaar van The Good Guys aan je zijde. Bel of mail ons voor een gratis verkoopgesprek!

Ook jouw (ver)huurmakelaar in Amsterdam Zuid

Het is natuurlijk ook mogelijk om eigenaar van je oude huis te blijven en het dan te verhuren. Waar moet je op letten bij de verhuur van een huis en hoe vind je een betrouwbare huurder? Dit zijn vragen waar we het antwoord op weten en delen dit graag met jou. Als deskundige verhuurmakelaar in Amsterdam Zuid brengen we jouw huis onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk, zodat jij zeker weet dat je met een betrouwbare huurder in zee gaat. Kijk op onze website voor een actueel aanbod van de huizen die momenteel te huur staan in Amsterdam Zuid.

Aankoopmakelaar en taxaties

Het aanbod van goede huizen in Amsterdam-Zuid is schaars en veel huizen lijken in dezelfde prijsklasse te vallen qua type huis, maar zijn dan toch heel verschillend in prijs. Als makelaar in Amsterdam Oud Zuid zoeken we graag met je mee naar jouw droomhuis. We bespreken eerst uitgebreid je eisen en wensen, zodat we vervolgens onze kennis kunnen laten gelden en op zoek kunnen naar de perfecte woning. Hierbij maken we onder andere gebruik van ons uitgebreide netwerk. Kijk voor ons actuele woningaanbod op onze website.

Voordat je een huis aankoopt, moet je het huis laten taxeren. Dit is nodig voor het afsluiten van de hypotheek. Ook op dit gebied kunnen we jou van dienst zijn. Onze register taxateurs zorgen ervoor dat je tijdig een onafhankelijk en gevalideerd NWWI-taxatierapport ontvangt, zodat je snel en zonder problemen een hypotheek kunt afsluiten.

Wil je pas een makelaar inschakelen als je jouw ideale huis hebt gevonden? Maak dan gebruik van onze deeldienst. Onze makelaars staan stand-by en kunnen jou op ieder moment ondersteunen. De makelaar kan bijvoorbeeld met je meegaan naar een tweede bezichtiging of het huis taxeren.

content werkgebied_zuid content_verticaal

content werkgebied_zuid content_verticaal

van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?