visuals werkgebied_centrum1

NVM en MVA makelaar in Amsterdam Centrum

Een makelaar in Amsterdam-Centrum nodig, omdat je wil verhuizen naar het centrum van onze mooie hoofdstad? Of ben je daar nu woonachtig en zou je juist liever vertrekken? The Good Guys helpen je graag met de aankoop of verkoop van je woning. Onze ervaren makelaars kennen de stad op hun duimpje en staan je graag bij met het kopen, huren, verkopen of taxeren van een nieuwe woning. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk ook de wijken Amsterdam NoordZuidWest en Amstelveen en kom er achter wat The Good Guys voor jou kunnen beteken in andere wijken!

Betrokkenheid staat voorop

We zetten alles op alles om jou aan de woning van je dromen te helpen, of de verkoop van jouw woning zo vlekkeloos als mogelijk te laten verlopen. THE GOOD GUYS hebben samen meer dan 50 jaar ervaring, dus weten we precies hoe we dat moeten doen. Bij ons staat een duurzame relatie met persoonlijke aandacht voorop en we zetten ons altijd net dat beetje extra in om het beste resultaat te behalen. We zijn betrokken, nemen de tijd en gaan voor service.

“ We love what we do! We besteden altijd veel tijd en aandacht aan onze aan- en verkoopopdrachten. “

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening?

We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via

+31 20 262 43 30

Onze dienstverlening als makelaar
in Amsterdam Centrum

We leveren als makelaar in Amsterdam Centrum diverse diensten. Je kunt ons onder meer inschakelen voor aankoop- en verkoopopdrachten, maar ook voor verhuur van panden en taxaties. We hebben voor jou onze service op een rijtje gezet:

  • De verkoop van je woning: Heb je meer ruimte nodig? Ben je uitgekeken op je woning? We zorgen voor het best mogelijke resultaat bij de verkoop van jouw woning voor je volgende huis.
  • De aankoop van een nieuwe woning: Wil je een huis kopen in Amsterdam Centrum? Als aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum helpen we je graag met het vinden van je droomhuis in de mooiste stad van Nederland.
  • Verhuur van panden: Je woning verhuren in het centrum van Amsterdam? Aan de hand van een breed netwerk kan onze verhuurmakelaar Piroska in Amsterdam-Centrum jouw pand onder de aandacht bij potentiële huurders brengen.
  • Taxaties: Een onafhankelijk en deskundig taxatierapport is vereist voor het afsluiten van een hypotheek of het bepalen van de huurwaarde van een pand. Wij kunnen dit rapport voor jou opstellen.
  • Do It Yourself: Wil je pas een makelaar inschakelen op het moment dat je jouw droomhuis hebt gevonden en hulp nodig hebt bij het einde van het aankoopproces? Maak dan gebruik van onze Do It Yourself, onze makelaars voorzien je van advies en staan je desgewenst bij.

Goed opgeleide makelaars

Als makelaardij zijn we aangesloten bij verenigingen als de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Dit betekent dat we een kwaliteitsmakelaar zijn en dat je er bij ons zeker van kunt zijn dat je een makelaar met een goede opleiding en veel ervaring krijgt.

Enthousiast en deskundig team

Met een kantoor gevestigd Lijnbaansgracht precies achter het Rijksmuseum zijn we bij uitstek de makelaar voor aan- en verkoopopdrachten in Amsterdam Centrum. Een enthousiast en gemotiveerd team van register makelaars staat voor je klaar om jou te helpen met al je vastgoedzaken. We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt, de relevante regelgeving en belangrijke bouwtechnische zaken. Dit stelt ons in staat jou een optimale dienstverlening aan te kunnen bieden.

"The Good Guys zijn specialisten op het gebied van aan- en verkoop van woningen in Amsterdam. We helpen je graag bij de aan- of verkoop van je huis en begeleiden je door het hele proces."

content werkgebied_centrum content_verticaal

content werkgebied_centrum content_verticaal

van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?