Hoe werkt move.nl

Hoe werkt move.nl

Rond de verkoop van een huis moeten we met zijn allen een enorme hoeveelheid gegevens verzamelen om de toekomstige koper een volledig beeld te geven van alle zaken die relevant zijn voor de verkoop van jouw woning. Variërend van de splitsingsakte, de lijst van goederen die achterblijven tot de jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en alle andere informatie waar potentiële kopers wettelijk recht op hebben, plus gegevens die belangrijk zijn voor de waarde van jouw huis zoals mogelijke informatie over verbouwingen. De handigste plek om dat te doen is op Move.nl.

Enerzijds is het onlineplatform de plek waar zowel onze klant als wij relevante informatie kunnen verzamelen en met elkaar delen. Daarnaast biedt move potentiële kopers het digitale woondossier waar ze alles kunnen vinden wat ze nodig hebben voor ze een bod kunnen uitbrengen.

Ook tijdens het bieden is move.nl een waardevol instrument omdat het de plek is waar iedereen op elk gewenst moment toegang heeft tot dezelfde gegevens. Tevens kunnen eventuele kopers – in het biedlogboek - een bod kunnen doen. Vanzelfsprekend zijn er delen van het dossier waar alleen verkoper en makelaar toegang toe hebben en delen die wij met geïnteresseerde kopers kunnen delen.

Hoe werkt Move voor verkopers?

  1. Wij sturen je een uitnodig om je te registeren op move.nl Je krijgt een eigen inlog met een eigen wachtwoord.
  2. De website heeft een duidelijke structuur met een aantal vragen en formulieren die je helpen om alle benodigde informatie te verzamelen zoals persoonlijke gegevens, de eigendomsakte, plattegronden, verslagen van de Vve, het energie-certificaat. Waar nodig helpen wij vanzelfsprekend.
  3. Ook zullen wij de website vullen met de foto’s en beschrijving van je huis. Daarnaast maken wij relevante documenten voor kopers inzichtelijk waaronder VvE stukken, splitsingaktes, kadastrale gegevens en overige relevante informatie.
  4. Stap voor stap vullen we samen je dossier en hebben steeds een duidelijk overzicht welke gegevens nog ontbreken.
  5. Als je huis in de verkoop gaat hebben we een volledig beeld dat we met geïnteresseerde kopers kunnen delen. Het is ook de plek waar kopers een bod kunnen uitbrengen, die kunnen zowel jij als wij elk moment in het biedlogboek raadplegen.
  6. Als een bod eenmaal geaccepteerd is, is move.nl ook een handige tool voor de notaris. Ook hij kan het online dossier raadplegen voor informatie die hij nodig heeft, zoals de eigendomsakte.
  7. Indien een Move dossier een bepaalde tijd niet bezocht is door degene die toegang heeft gekregen, word het dossier automatisch op inactief gezet en heeft de potentiële koper geen inzicht meer. Zo blijft de informatie enkel zichtbaar voor de uiteindelijke kopers.

Ps. Wist jij dat je enkel inzicht krijgt in het biedlogboek na oplevering van de woning als je via move.nl je bod hebt uitgebracht?

van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?