visuals services_buying1

Kopen in een dynamische markt 

Een huis kopen kan erg spannend zijn. Ook al is de Amsterdamse huizen markt nu iets minder oververhit, de prijzen blijven hoog en het aanbod is beperkt. Daarom is het belangrijk dat we de tijd nemen om jouw woonwensen nauwkeurig in kaart te brengen. Wij adviseren over de mogelijkheden en interessante buurten.

Soms trappen we even op de rem als een huis ideaal lijkt, maar bouwkundige problemen heeft of er juridische adders onder het tapijt schuilen. Soms geven we juist gas als wij kansen zien die kopers niet meteen herkennen. Hoe meer we samen zien, hoe beter we weten wat je zoekt. Zo kunnen we focussen op de echt interessante huizen.

The Good Guys zijn actief in Amsterdam Noord, Oost, Zuid en West en zijn zo in iedere buurt op de hoogte van geschikte huizen. 

Neem contact op

The Good Guys, aankoopmakelaar in Amsterdam

We zijn jouw aankoopmakelaar en taxateur in Amsterdam. De hoofdstad van Nederland is een geweldig leuke stad om te wonen. Maar het vinden van een geschikte woning is niet makkelijk. The Good Guys helpen je graag bij deze zoektocht.

De huizenmarkt in Amsterdam en Amstelveen is moeilijk te doorgronden. Het aanbod van goede huizen is beperkt en zelfs op het oog vergelijkbare huizen worden verkocht voor verschillende prijzen als gevolg van waarde-drukkende juridische en bouwkundige aspecten. Als ervaren aankoopmakelaar in Amsterdam weten we waar een geschikte woning aan moet voldoen. Graag bespreken we eerst jouw wensen en eisen, zodat we gericht op zoek kunnen binnen ons netwerk. Samen vinden we het best passende huis voor jou!

content services_buyingextra-01 content_verticaal

content services_buyingextra-01 content_verticaal

1

Vertel ons je woonwensen

Het eerste gesprek is om elkaar te leren kennen en te ontdekken of The Good Guys de juiste makelaar in Amsterdam voor jou zijn. Een geweldig huis is immers je meest waardevolle fundament en je moet erop kunnen vertrouwen dat wij dat huis voor je kunnen vinden en bemachtigen. Het is belangrijk dat we vanaf het begin weten wat je financiële mogelijkheden zijn en wat voor soort huis je zoekt. Op basis daarvan kunnen wij aangeven wat binnen de huidige markt de mogelijkheden zijn. We horen graag waar jij wilt wonen en adviseren eventueel over alternatieve buurten waar wij mogelijkheden zien. Mocht je daar behoefte aan hebben, kunnen wij je in contact brengen met een goede financieel specialist of fiscalist.

2

The Good Guys starten te zoektocht

Als je met ons makelaarskantoor in Amsterdam samen intensief op zoek wilt, doen we een passend courtagevoorstel bij succesvolle aankoopbegeleiding. Als we een samenwerkingsovereenkomst hebben, sturen we je dagelijks een overzicht van de nieuwe huizen die binnen je zoekopdracht vallen. Vanzelfsprekend kun je die vinden op Funda, maar makelaars hebben ze net iets eerder en bieden ook huizen aan die helemaal niet op Funda komen. We komen meteen in actie als je een goed huis ziet. In dit stadium hebben we regelmatig contact over het aanbod. Door samen te praten over huizen die wel of niet aanspreken, leren we je wensen steeds beter kennen.

3

Samen op pad

Wij gaan graag naar iedere bezichtiging mee als je een huis wilt bekijken, dat is de beste manier om je woonwensen helemaal scherp te krijgen en inzicht te geven in hoe wij kijken naar een huis. The Good Guys letten op de bouwkundige situatie, de onderhoudssituatie, het functioneren van de VvE en eventuele juridische situaties. Na afloop praten we even na, trekken we conclusies die nuttig zijn bij het verder verloop van de zoektocht.

4

We gaan bieden!

Uiteindelijk vinden we hèt huis. Dan gaan wij aan de slag, leggen al contact met de verkopend makelaar, zoeken we in de gemeentelijke informatiebronnen, we bekijken voor welk bedrag vergelijkbare huizen recent zijn verkocht. Wij willen altijd meer weten dan dat de verkoper wettelijk gezien dient te melden. Op basis van alle informatie stellen we vast wat het huis waard is en of er eventueel extra onderzoek gedaan moet worden. Dan bepalen we een biedstrategie. Vanzelfsprekend trekken we in die spannende fase nauw met elkaar op.

5

Een huis gekocht

Als het bod geaccepteerd is en voorwaarden voor de koop bevestigd, moeten we naar de notaris om een formele overeenkomst op te laten stellen. Wij zorgen ervoor dat de risico’s afgedekt zijn door noodzakelijk bepalingen op te laten nemen in de koopakte. In de tussentijd zal eventueel een bouwkundige keuring plaatsvinden. Daar zijn wij altijd bij. Als we alle relevante informatie hebben, alles uitgeplozen hebben en jou volledig hebben geïnformeerd, kan er definitief getekend worden.

6

Tussen koopakte en leveringsakte

Wij bewaken het proces, herinneren je aan de verplichtingen uit de koopakte en ondersteunen je waar nodig. Wij vinden het ook leuk om mee te denken over een eventuele verbouwing en kunnen je wellicht in contact brengen met architecten of aannemer.

7

De sleuteloverdracht

Meestal zit er een aantal maanden tussen het tekenen van het voorlopig koopcontract en de definitieve overdracht. De verkoper moet verhuizen, jij hebt tijd nodig om je financiering rond te krijgen. Maar uiteindelijk wordt het wachten beloond: je krijgt de sleutels. Wij zijn zowel bij de inspectie van de woning aanwezig als bij de notariële overdracht. Mocht er nog iets zijn waarbij je later onze hulp nodig hebt, aarzel niet die te vragen. Wij staan je graag bij. Laagdrempelig en kosteloos uiteraard, want zo zijn The Good Guys.

Do it yourself deelservice

Wil je liever zelf op zoek naar een woning en pas een makelaar in Amsterdam inschakelen als je hulp nodig hebt? Maak dan gebruik van onze deelservice Do It Yourself, waar je The Good Guys inschakelt voor bepaalde onderdelen in het koopproces. Zo kunnen we bijvoorbeeld met je meegaan bij een tweede bezichtiging. Daarna kies je zelf of we alleen advies geven of het aankoopproces vanaf dit moment geheel van je overnemen. We begeleiden dan de biedingen en de eventuele koop van je woning.

content services_buying content_verticaal

content services_buying content_verticaal

Anderen over the good guys


Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen bij de verkoop van de woning.
Verkoop
Anoniem

Zeer deskundig en uitstekende advisering. Een duidelijk verkoopplan en een prachtige presentatie. Goede begeleiding van Geïnteresseerder en verkoopproces
Verkoop
Anoniem

Prima werk van Kay, Do en Cindy. Erg blij mee! Goede prijs voor het huis gekregen en geen verrassingen tijdens en na de verkoop, precies zoals je het wil.
Verkoop
Dhr. Jacob Hulder
Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle...

Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle opvolging. Potentiele kopers goed en actief benaderd. Goede prijsonderhandelingen.
Verkoop
Dhr. Peters

Neem contact op.

Meer weten over het aankooptraject van onze makelaardij in Amsterdam? Je mag altijd contact met ons opnemen bij eventuele vragen of onduidelijkheden. We voorzien je graag van advies.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?