Beoordelingen


We hebben een plezierige ervaring gehad met Finsens - vanaf het begin van het verkoopproces tot en met het einde. De omgang was erg plezierig: vriendelijk, belangstellend, responsief, toegankelijk, geen opsmuk. Dit geldt niet alleen voor de makelaar, Kay Olsmeijer in ons geval, maar ook voor de back-office. Communicatie was duidelijk over de verwachte documentatie en bevatte frequente updates over voortgang van het proces. Gedurende het proces ook goede inschattingen van de posi…
Verkoop
Anoniem

Zeer professioneel; deskundig in Amsterdamse markt, goed netwerk en service in brede zin. Zeer, zeer tevreden. Een makelaar die je echt ontzorgt. Eerste keer was Vincent de verkopende makelaar van het huis dat ik kocht. Dus prima ervaring op kunnen doen. Daarna mijn eigen makelaar omdat ik weet wat potentiële kopers gaan ervaren in contact met hem. Top in 1 woord!
Verkoop
Anoniem

Finsens is zeer betrouwbaar, komt afspraken na en geeft goed advies. Tweede samenwerking en weer erg goed bevallen.
Verkoop
Anoniem

Heel prettig contact met uitgebreid tijd voor intake, veel tijd en energie in het verkoopklaar maken en uiteindelijk ook goed verkoopproces doorlopen. Juist door die aandacht vooraf resultaat boven verwachting. Je krijgt waar voor je geld met veel deskundigeid en persoonlijke aandacht.
Verkoop
Anoniem

Kay heeft heel scherp geadviseerd over de markt en timing van de transactie. Stelde een vraagprijs voor die 10% boven twee andere makelaars zat. Hoewel er onverwachts in dezelfde week opeens 5 nieuwe huizen in de buurt werden aangeboden is ons huis binnen twee dagen en voor een goede prijs verkocht (vraagprijs ruim overboden). In de voorbereiding moesten wij zelf vrij veel doen wat betreft opmaken verkoopdossier (vragenlijsten etc) en marketing materialen. Backoffice kan wat dit…
Verkoop
Anoniem

Betrouwbaar, secuur, enorm veel kennis van zaken. Een hele goede ervaring en absolute aanrader als je een kundige en betrouwbare makelaar zoekt.
Verkoop
Anoniem

Via een vriend die ook deze makelaar had ingeschakeld voor de verkoop van een woning kwam ik met deze makelaar in contact. De makelaar was goed bereikbaar en makkelijk in het contact. Hij had een goed voorstel als strategie voor de verkoop en dat is ook zo uitgevoerd. In de onderhandeling bleef hij mij goed en juist adviseren en werd ik op prettige wijze bijgestuurd om een optimaal resultaat te bereiken. De verdere afwikkeling ging soepel en had ik het gevoel dat ik ontzorgd wer…
Verkoop
Anoniem

Vincent en team zijn pro-actief, communiceren efficiënt en begeleiden “end-to-end” (denk ook aan het regelen van bijkomende diensten als styling en opknapbeurt om zo goed mogelijk de markt op te gaan). Vincent en team zijn eerlijk en scheppen de juiste verwachtingen tijdens het proces van de markt opgaan en het analyzeren van biedingen.
Verkoop
Anoniem

Integere makelaar. Zegt wat nodig is om optimaal resultaat te behalen. Werkt efficiënt. Prettige samenwerking.
Verkoop
Anoniem

Finsens Makelaardij is een betrokken, flexibele makelaar met oog voor detail en persoonlijke aandacht, Het gezamelijk vaststellen van de verkoopstrategie en flexibel schakelen gedurende de verkoop hebben we als zeer plezierig ervaren. Ook de begleiding voor en na verkoop waren van hoog niveau.
Verkoop
Anoniem

Wij hebben zowel de aankoop- als verkoopbegeleiding van Finsens Makelaardij als erg prettig ervaren en kunnen deze aan iedereen aanraden. Duidelijk in communicatie, zorgvuldig en meedenkend in de wensen van de klant. Verder hard meegewerkt om alles in een strakke planning rond te krijgen.
Verkoop
Mevr. Anneloek Rauwerdink

Vincent van Finsens heeft mij zeer vakkundig geholpen. Plezierig, zakelijk, gedegen! Hij onderzocht de mogelijkheden met mijn huis in detail (gemeente, buurt, lokale prijs vergelijk, etc), hij weet wat er gebeurt in de buurt. Hij bekijkt wat realistisch is waardoor er geen negatieve verrassingen ontstaan. Contact is snel gelegd en plezierig. In mijn ogen is hij een uitstekende makelaar en heeft me niet alleen geholpen bij de aankoop en verkoop van dit pand, maar ook met de aank…
Verkoop
Anoniem

Zeer professioneel en kundig. In het voortraject naar de verkoop toe, gaf Vincent goede tips over hoe we ons huis nog beter konden inrichten om het beter tot zijn recht te laten komen. Ook de aanpak met meerdere geïnteresseerden heeft hij goed en respectvol naar de geïnteresseerden toe, gemanaged, en daarnaast voor ons een zeer goed verkoopresultaat geboekt. Ook de dames op kantoor waren erg vriendelijk. We kunnen Finsens van harte aanbevelen!
Verkoop
Anoniem

Zeer professionele partij, hoogwaardige dienstverlening. Van foto's en bouwkundige tekening tot en met de uiteindelijke prijsonderhandelingen waren van hoog niveau.
Verkoop
Anoniem

Overall Finsens have provided an excellent service throughout the sales process. They worked very effectively, even though I was based outside the NL during the sale process.
Verkoop
Dhr. Meyers
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?