Beoordelingen


My agent was recommended to me by a dear friend of mine. She was highly impressed by him and suggested me to contact him for the sale of our house. It took us a year to sell and find our new house but Finsens was great to work with. You need someone that knows the market well to guide you and help you make the right decision. Our agent was demanding and wanted the best for us. The person making appointments for us was always on top of her game and responsive. Highly recommend wo…
Verkoop
Mevr. Marthe Reinette

Een prettig, persoonlijk maar ook zeer professioneel contact. Kay heeft een hele goede kennis van de Amsterdamse woningmarkt en heeft naar zowel verkopers als kopers een goed en duidelijk verhaal.
Verkoop
Anoniem

Deskundig advies, goede communicatie en mooi resultaat. Ik kan Finsens Makelaardij dan ook van harte bij iedereen aanraden.
Verkoop
Anoniem

Finsens is professioneel, plezierig en kundig. Geeft goed advies, geeft de juiste afwegingen en is goed bereikbaar. We hebben ons huis goed verkocht.
Verkoop
Anoniem

Kay Olsmeijer van Makelaardij Finsens is een ervaren en deskundige makelaar. Ondersteuning door het kantoor bij de verkoop was eveneens behulpzaam en sympathiek. In het biedproces was sprake van heldere communicatie, en delen van argumenten, zodat we in staat gesteld zijn tot een afgewogen beslissing. Kortom een klein maar professioneel en betrouwbaar kantoor.
Verkoop
Dhr. Thio

Finsens levert maatwerk: het eerste gesprek, verkoopadvies, intensieve begeleiding voor de juiste presentatie en de bezichtiging en verkoop. De lijnen zijn kort, de behandeling aardig en deskundig. Er worden ook noten gekraakt, verwachtingen getemperd en streng gekeken naar teveel spullen. Dat is alleen maar fijn, door open en eerlijk met elkaar te overleggen, werd de presentatie van het huis beter en de verkoopprijs ook. Het is dat huizen kopen en verkopen geen hobby van me i…
Verkoop
Anoniem

We zochten al een tijdje en hadden al biedingen gedaan op een woning in Amsterdam, maar het wilde niet slagen. Finsens Makelaardij ingeschakeld en het lukte snel om een appartement te kunnen kopen, daarna ook de verkoop van ons appartement laten uitvoeren. Kay en Pien, bedankt voor jullie doortastendheid, professionaliteit en vriendelijkheid. groet, familie De Vries
Verkoop
Anoniem

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.
Verkoop
Anoniem

Vincent van Finsens Makelaardij heeft zijn roeping zeker niet misgelopen. Hij begrijpt zijn vak en zet zijn klant op nummer 1. Procesbegeleiding en communicatie: prima! Leuke, vriendelijke en pro-actieve binnendienst, ook belangrijk! Dat is wat je nodig hebt. Ik zou Finsens Makelaardij aanbevelen aan werkelijk iedereen die een huis wil verkopen of kopen in Amsterdam.
Verkoop
Anoniem

Heel tevreden met het team van Finsens - die ik koos op hun professionele inzet, uitleg van het gehele verkoopproces en geduld bij persoonlijke vragen. Verkoop van mijn woning ging geheel op afstand omdat we al naar naar NYC verhuisd waren - dus Kay en Vincent waren mijn ogen en oren voor de markt. Communicatie was altijd helder en duidelijk en Finsens gaf me prima suggesties voor tijdelijke opslag, schoonmaak en styling. Ben nu benieuwd of misschien wat bevreesd wat ze voor me …
Verkoop
Dhr. KNIJN

We zijn erg tevreden en raden iedereen Makelaardij Finsens aan. Het was heel fijn om te werken met mensen die hun vak verstaan. Vincent heeft aandacht voor detail. Zowel qua interieurstyling waarmee je huis zo mooi mogelijk voor de dag komt, als het contact met de geïnteresseerden en de terugkoppeling aan ons, de marktkennis en de strategie waarmee we de beste verkoopwaarde hebben kunnen realiseren. Met tevreden verkopers en kopers als resultaat.
Verkoop
Anoniem

The service and care we received with Finsens was world class. We had to make an immediate international relocation, and they made the selling process as care-free for us as possible. They arranged service providers (repairs, painting, furniture staging) as well as creating beautiful marketing materials that highlighted the best features of the property. Their pricing advice was spot on and we happily received a quick offer and speedy closing process. They managed all details wh…
Verkoop
Mevr. McHugh

Het contact was uitstekend. Vincent van Weert heeft mij goed begeleid. Ik ben totaal niet zakelijk en ik denk dat hij mij voor veel fouten heeft behoed. Daarnaast was hem en zijn kantoor geen moeite te veel om mij te helpen met allerlei formaliteiten en formulieren die ik moest invullen. Zijn kennis van de Amsterdamse markt heeft mij geholpen om geen overspannen verwachtingen te hebben. Al met al was het een prettige ervaring.
Verkoop
Anoniem

Alles is perfect verlopen. Deze makelaars weten heel goed wat ze doen.Wat ik toch een punt vind, maar dat geldt voor de meeste makelaars, is dat de prijs een percentage is.
Verkoop
Anoniem

Mijn appartement had wat unieke eigenschappen waar niet elke makelaar trek in had. Finsens had daar geen moeite mee, adviseerde me goed en wist het goed in de markt te zetten. Uiteindelijk vlot verkocht voor een degelijke prijs.
Verkoop
Anoniem
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?