Reviews


Zeer goede kennis van zaken en nuttige aanbevelingen voor zaken die extra aandacht vereisen bij de verkoop van de woning.
Sale
Anonymous

Zeer deskundig en uitstekende advisering. Een duidelijk verkoopplan en een prachtige presentatie. Goede begeleiding van Geïnteresseerder en verkoopproces
Sale
Anonymous

Prima werk van Kay, Do en Cindy. Erg blij mee! Goede prijs voor het huis gekregen en geen verrassingen tijdens en na de verkoop, precies zoals je het wil.
Sale
Dhr. Jacob Hulder

Finsens is een betrouwbare, degelijke partij die transparant en gedegen haar diensten verleend. Vriendelijk, down to earth en met kennis van de Amsterdamse markt en omgeving. De onderhandelingen vwb aankoop verliepen slim en pakten in ons voordeel uit. Een slordigheid in de verkoop was dat de aanmelding bij Funda niet goed verliep en de woning niet op het meest gunstige moment werd meegenomen in de 'Funda-stream'. Deze fout moesten we zelf aanhangig maken en werd vervolgens met …
Sale
Anonymous
Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle...

Alles uitstekend begeleid! Goede informatieverstrekking. Mooie brochure en foto’s. Snelle opvolging. Potentiele kopers goed en actief benaderd. Goede prijsonderhandelingen.
Sale
Dhr. Peters

Finsens heeft een diepgaande kennis van de Amsterdamse woningmarkt en biedt professionele begeleiding. Zijn niet uit op snel scoren, professioneel en betrouwbaar. “Ontzorgt” de cliënt in hoge mate een makelaar die ik bij een volgende gelegenheid zeker opnieuw zou inzetten.
Sale
Dhr. Jacobi

Eduard and his team have helped me really well in selling my house, I got a really good price for it. I contacted and met with 3 different brokers to sell my house, but the people from Finsens were by far the most prepared and professional. They were very helpful in the preparations, used a really good photographer and Eduard gave good advice. I ended up selling my house way beyond our expectations. I can highly recommend them, as I will also use their services to buy my next ho…
Sale
Dhr. Gregory Bolkenstijn

Ze werkten samen met mij. Waar nodig verrichtten ze hand- en spandiensten, met digitale hulp, maar ook in huis met het verkoop klaar maken van de woning. Als ik vragen had, kon ik het kantoor bellen en iemand uit het team zorgde heel snel voor de juiste antwoorden en/of acties. Goede afstemming met elkaar, alles verliep op een sympathieke, vriendelijke manier zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen.
Sale
Mevr. de Jong

Super! Goede begeleiding en advies in het hele proces om tot verkoop te komen op het juiste moment, waardoor we uiteindelijk een fijn huis buiten de stad konden kopen. Uiteindelijk een hele mooie verkoop tot stand gebracht!
Sale
Anonymous

Uitstekende begeleiding gedurende het volledige verkooptraject. Van bruikbare advisering over optimaal verkoopklaar maken van de woning, professionele en gespecialiseerde fotografie, doordachte prijsstelling, transparantie tijdens biedingsproces en gedegen controle op al het papierwerk. Value for money.
Sale
Anonymous

Zeer kundige makelaar; goed advies en kennis van de huidige markt. Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren. Een aanrader!
Sale
Dhr. Verstraelen Stan

Finsens is a highly knowledgeable agent with a high level of integrity and personal attention. A far cry from the cowboys you sometimes encounter. We would highly recommend their services
Sale
Anonymous

It has been great to be their client! The team has been helpful and very dedicated. We have moved out of Netherlands and they have helped us tremendously! Smoothest sale process ever! Thanks Team!!
Sale
Mevr. Milena Muzzio

Kay Olsmeijer heeft ons vanaf het begin - 5 jaar geleden - geweldig begeleid. Met begrip voor onze situatie en met prima adviezen voor de verkoop van ons huis. Hoe het er bij de bezichtiging moest uitzien, hoe we het best de markt op konden gaan en ook gedurende het biedingsproces. Als we vragen hadden, konden we bij hem terecht. Het hele proces duurde lang, maar hij heeft ons nooit gepressed. Wij zijn vol lof.
Sale
Anonymous

Onze ervaring met Finsens is zeer positief. We hebben onder zeer deskundige begeleiding onze woning snel en goed verkocht. We hebben een uitgebreid en persoonlijk introductiegesprek gehad bij ons thuis. Daarna werden we zorgvuldig begeleid in het hele proces. Ten tijde van de bezichtigingen was het contact intensief. Vincent was zeer laagdrempelig benaderbaar en beschikbaar, ook buiten kantoortijden in deze hectische fase van verkoop. We kregen uitstekende begeleiding en nuttige…
Sale
Anonymous
of

Good afternoon 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price